OGOship Blog

Artiklar och "case studies" relaterade till e-handel och logistik. kom gärna med förslag på ämnen! Prenumerera på OGOship´s Blog för de senaste inom e-handel!

 

Effektivitet i alla operationer blir viktigare på globala marknader. Konsumentförtroendet ökar och den gränsöverskridande försäljningen växer snabbt. För att kunna konkurrera på den snabbt växande marknaden måste online-återförsäljare hitta innovativa sätt att engagera sina kunder. Outsourcing logistik gör att du kan fokusera på att öka försäljningen!

Er  frakt strategi och fraktkostnad är viktigare än någonsin för er e-handel, faktiska köpare vill ha sina produkter så snart som möjligt och de vill inte betala höga fraktkostnader för dem. Så det är viktigt att hitta det bästa och mest lämpliga sättet och beloppet att debitera era kunder för frakt. Detta kan vara avgörande för framgång eller misslyckande i er onlinebutik, eftersom det direkt påverkar era konverteringsgrader.

Hur väljer du den bästa 3PL-partner? När du bestämmer dig för att lägga ut din logistik måste du identifiera rätt tjänsteleverantör. Här är en checklista vad du ska tänka på.

Mukama Oy grundades i början av 2013. Mukamas produkter kommer att förändra din uppfattning om tillbehör vöf dagligt bruk. Mukama säljer väldesignade och noggrant gjorda högkvalitativa tillbehör. Produkter som fyller och hanterar sina avsedda ändamål, och gör det gång på gång i många år framöver, förmodligen att bli bättre när tiden går förbi. Läs mer om Mukamas tillväxt.

Små saker och detaljer är viktiga. Henrik och Patrik grundade Artiks i juni 2018 för att glädja alla hushåll med kvalitativa konstverk. Grundarnas passion för konst och inredning motiverade dem att öppna en webbutik, där kunder över hela världen kan välja bland ett urval av unika och stilfulla konstverk till bästa möjliga priser och flexibilitet.