3PL for webbutiker - Välj OGOShip

Ni bör välja OGOship när ni behöver den bästa "fulfillment" tjänst för er e-handel, inga kompromisser. OGOship´s tjänster har designats av e-handlare för e-handlare och vi ser hela livscykeln av er verksamhet: från "Start-up"-till växande, även internationellt.

 

Teknologiskt ledarskap

Ni borde kunna fokusera på de viktiga sakerna när det gäller hanteringen av er onlinebutiks verksamhet. Vårt unika Lagerhanterings system "myOGO" är specialanpassat "inhouse" för att skapa den bästa "UX" för e-handlare och deras kunder. Från att starta till att börja skicka, så fokuserar vi på fullt automatiserade processer, enkel användning och transparens

Med OGOship kan ni välja plats för ert lager i vårt unika nätverk av "fulfillment" lager, eller så kan ni även välja att ha ert lager på flera olika lager för "global lokal" transport. Med OGOship är era alternativ alltid öppna för hur ni arbetar.  Men, ni kan ju också enkelt använda våra lokala lager OGOship lager och börja skicka därifrån. Det är enkelt, snabbt att komma igång och det är klart.

När det är dags att anpassa ert erbjudande till era kunder eller ge er en tillväxt "boost",erbjuder vi flera olika mervärdestjänster "PRO-tjänster" som ni enkelt kan aktivera i "myOGO" med ett klick eller två. Det sträcker sig från enkla fraktanpassningar till avancerade remarketing tjänster. 

 

Den enda "fulfillment" (3pl) tjänst ni kommer behöva

OGOship är den enda "fulfillment" tjänst ni någonsin kommer behöva,  hur än er situation förändras. Ni kan känna er trygga hos OGOship om ni bestämmer er för:

  • att utöka era inrikes verksamhet
  • växa internationellt
  • skapa en extra inkomstkälla med med minimalt jobb

Begränsa inte era alternativ för framtiden! OGOship fungerar i alla situationer.

 

 

 

Ni behöver inte kompromissa när ni väljer OGOship.
StartUp