Bli en OGOship partner

OGOship expanderar sitt partner nätverk inom Europa och välkomnar alla nya partner. Vi letar efter lageraktörer, logistikföretag, e-handels utvecklare, E-handelsplattformar och försäljningspartners. Vi har olika sorters kompensation  för partnerskap som sträcker sig från provision till timdebitering.

Lageraktörer

När vi utökar vårt lagernätverk arbetar vi ofta med underleverantörer som driver lagrets dagliga hantering. OGOship tillhandahåller programvaruinfrastruktur och ramverk för verksamheten. Om ni är ett befintligt 3PL-företag, vänligen kontakta OGOhip för partneransökan.

 

Teknikpartner

Vi söker teknikpartner i Europa. Vi letar efter personer och företag som utvecklar eller designar sin egen plattform för e-handel för att hjälpa våra e-handelskunder med att skapa sina online butiker, integrationer eller generell support. 

Vi utökar vårt klicka-för-installation integrationer till olika e-handelsplattformar. Om ni representerar en e-handelsleverantörer och vill skapa en universell integation till OGOship, kontakta oss för förhandling.

Lokal försäljningspartner

När vi utökar vår verksamhet inom Europa. söker vi lokala försäljningspartner som vill jobba först som OGOship ambassadör som hjälper oss komma igång inom ett nytt land. Samarbetet kan utöka till att skaffa leads, säljassistans eller "country management". Om du känner för att hjälpa oss komma igång i ditt land, kontakta oss för en ansökan. 

 

Vi söker konstant nya OGOship partners för att möjliggöra tillväxt för våra kunder.
Partner