Ni betalar bara för utfört jobb

OGOship´s prissättningsmodell är: Ni betalar bara för åtgärd. Det innebär inga startkostnader eller fasta kostnader. Ni betalar bara för de tjänster ni använder, inget mer. Det betyder att ni kan starta använda OGOship med bara en order/mån. Vårt system räknar ut allt efter vilka tjänster ni använder per dag och alla kostnader kan beräknas genom att använda vår kostnadskalkylator.

 

OGOship's Prissättning

OGOshipPricing

OGOship vi fakturerar er enbart för de tjänster ni använder. Det finns inga fasta kostnader för frakt eller lagerhållning för i verkligheten har alla frakt eller andra tjänster olika kostnader. Vi kan erbjuda  er lägre kostnader med hjälp av vår variabla prismodell istället för fastpris. Istället för t.ex fast pris "per sändning" kan vi erbjuda en väldigt exakt kostnadskalkyl.

 

Hur kan ni göra för att beräkna era kostnader?

1st läs igenom "Prissättning" sektionen på vår hemsida för att få en förståelse i hur vår prismodell fungerar. Prisexemplen speciellt är bra för att förstå den totala kostnaden. 

Vi har en detaljerad prislista i PDF format i myOGO. Ni kan kan få tillgång till den utan kostnad genom att skapa er gratis användare.

Vi har också en  Fraktkalkylator för att kunna räkna på vad en frakt skulle kosta exakt till olika destinationer.

Vi hjälper gärna till!! med att räkna på vad er tjänst skulle kosta med vår service kostnadskalkyl (skärmdump av en nedkortad version) var vänlig och skicka en uppskattning av er grundläggande logistik och lager information. När ni har fått länken till uträkningen kan ni ändra siffrorna i uträkningen och se hur kostnaderna ändras i realtid. 

 

 

 

INGA startkostnader eller månatliga kostnader.
Transparenta Plock&Pack kostnader per sändning.
Lagerplats faktureras bara för de dagar de nyttjas.
Övervakning av alla kostnader är enkel och transparent.
Pick&Pack