Flexibel lagerhållning

Lagerhållning för era behov 

Att outsourca er logistik till OGOShip säkerställer er flexibilitet i veksamheten. NI betalar bara för den yta som ni använder. Ni behöver inte underhålla ert egna lager och er fraktinfrastruktur. När ert företag växer eller ökar beroende på säsong,  så anpassar sig OGOShip´s lager efter det. Ni betalar bara den yta och tjänst ni använder.

 

Säker lagring

Vi underhåller vår lagerverksamhet med högsta möjliga standard. Vi gör vårt yttersta för att hålla ert gods säkert och i ordning. Vå personal är utbildad till att hantera med omsorg och om något mot all förmodan skulle ske och/eller vi gör ett misstag, så ersätter vi alltid era kostnader och löser problemet snarast möjligt.

Ni kan närsomhelst, se era lagervolymer i realtid i vårt lagerhållnings system myOGO. Här kan ni även hålla koll på era order, ert gods, tjänster och orderrapporter.

 

Flera olika lager att välja från

OGOship utökar sitt nätverk av lager och siktar på att ha lager i alla viktiga logistikplatser i Europa. Våra nuvarande platser är i Estland, Finland och Sverige. Ni kan fritt välja den bästa platsen för ert lager och vi kan även hjälpa er välja det lager som är bäst för er verksamhet.

Ni kan läsa mer om de olika tjänster vi erbjuder på våra olika lager.

 

 

OGOship erbjuder enkel och flexibel 3PL för alla era behov!
Flexible Warehousing